Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) va organiza, în luna iulie a anului 2020, o serie de Programe de vară finanțate din Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) de către Banca Internațională de Reconstrucție și Dezvoltare (Banca Mondială), care au ca scop desfășurarea de cursuri și alte activități relevante destinate elevilor de liceu, cu precădere celor dezavantajați social, pentru încurajarea finalizării de către aceștia a studiilor liceale și facilitarea continuării educației la nivel terțiar.

Între aceste școli de vară se numără și cea organizată de către Facultățile de Informatică și Matematică, în perioada 6-19 iulie (https://www.info.uaic.ro/scoala-de-vara-online-rose-2020/). Invităm călduros pe toți elevii din liceele eligibile să se înscrie, pentru a beneficia de șansa de a întrevedea un fragment din viața de student la aceste facultăți.

Informații despre toate școlile de vară organizate de universitatea noastră, modul de înscriere și liceele eligibile se găsesc pe site-ul Universității „Alexandru Ioan Cuza” sau direct la adresa https://www.uaic.ro/scoli-de-vara-rose-2020/.

Procedură selecţie consultanţi – anul II de proiect

Consultanți individuali (studenți sprijin activități online): invitaţie de participare şi termeni de referinţă

Consultanți individuali (reprezentanți ligă sau asociații studențeşti): invitaţie de participare şi termeni de referinţă