În vederea organizării activităților online (cursuri, seminarii, laboratoare), vă solicităm completarea următorului formular, DOAR dacă nu ați făcut-o deja (citiți și paragrafele următoare înainte de a trece la completarea chestionarului):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezRP1agcbqz3S3vaGa-u4U6l5r-i6Tbo5PekFxzjDOBfsZTA/viewform?usp=sf_link

În atenția studenților din anul I: chestionarul de mai sus vă solicită să completați inclusiv adresa de email de la facultate; aceasta a fost trimisă fiecărui student tot prin email, pe adresa pe care a indicat-o în fișa de înscriere la admitere, deci vă invităm să vă consultați adresa respectivă. Acest pas este esențial pentru identificarea corectă a respondenților.

De asemenea, studenții de anul I sunt invitați sa verifice  link-ul următor https://profs.info.uaic.ro/~lacra/an%20univ%202020-2021/grupe/grupe_info1.pdf pentru aflarea semianului și a grupei din care fac parte.

Datele colectate prin acest chestionar vor fi utilizate exclusiv pentru a fi contactați și informați în legătură cu desfășurarea diferitelor activități (didactice, administrative etc.) în cadrul Facultății de Informatică și nu vor fi puse la dispoziția nici unei terțe părți.

Prin completarea acestui chestionar vă exprimați implicit acordul pentru stocarea și utilizarea de către Facultatea de Informatică a datelor introduse, exclusiv în scopurile menționate mai sus.

Conform hotărârii Consiliului Facultății din data de 28.09.2020, lipsa unui răspuns din partea dvs. va fi interpretată ca absentare intenționată de la activitățile didactice și absolvă facultatea de orice responsabilitate privind informațiile care nu vor ajunge la dumneavoastră.