Solicitanti tabere 2022

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse organizează în vara anului 2022, prin casele de cultură ale studenților și Complexul Cultural Sportiv Studențesc „Tei”, tabere studențești la munte, la mare și în Delta Dunării.

Studenții care doresc ocuparea unui loc gratuit în taberele studențești pot depune cererea de solicitare a unui loc de tabără (documentul poate fi găsit mai jos) la secretariatul Facultății de Informatică până la data de 10 iulie 2022. Conform Metodologiei privind organizarea taberelor studențești, cererile pot fi depuse prin una dintre următoarele modalități:

  • completarea și depunerea unei cereri tip (Anexa nr. 4), direct la secretariatul facultății – doar în zilele lucrătoare, deci până la data de 8 iulie 2022 inclusiv
  • transmiterea cererii tip (completată și semnată) prin intermediul serviciului de fax la numărul 0232-201490
  • transmiterea cererii tip (completată, semnată și scanată) la adresa de e-mail secretariat@info.uaic.ro

Cererile semnate de studenți trebuie să fie însoțite, acolo unde este cazul, de documentele justificative care atestă implicarea în activități extracurriculare sau încadrarea în unul dintre cazurile sociale prevăzute la art. 5 alin. (1) lit. a) din Metodologie.

Documente importante: