Date fiind condiţiile actuale, la nivelul Facultăţii de Informatică s-a luat decizia ca evaluările programate pentru săptămâna a 8-a să fie amânate, în principiu la finalul semestrului. Pot exista unele excepţii doar la programele de master, acolo unde au fost deja planificate teste, iar numărul de studenţi este mic şi se pot evita interferenţele cu partea de predare. Ca urmare, săptămâna a 8-a (la fel ca şi următoarele) va fi de predare, iar activităţile se vor desfăşura în continuare online, conform orarului existent.

Modul în care se vor desfăşura ulterior evaluările va fi comunicat în mod individual de către profesorii de la fiecare disciplină în parte; este posibil să apară modificări faţă de ceea ce s-a anunţat la începutul semestrului, pentru că nu toate formele de examinare pot fi susţinute online.

În acest moment, prioritatea este desfăşurarea în condiţii cât mai bune a activităţilor de predare (curs/seminar/laborator). În multe cazuri, aceasta implică publicarea în avans de către profesori a materialelor pentru a fi consultate; studenţii sunt rugaţi să parcurgă aceste materiale, astfel încât la momentul desfăşurării propriu-zise a orei comunicarea să nu fie afectată de necunoaşterea tematicii.

În general nu este agreată efectuarea unor schimbări în orar în această perioadă. Totuşi, pot apărea unele situaţii care să necesite modificări, astfel încât se recomandă consultarea periodică a orarului facultăţii. De asemenea, modificările vor fi anunţate şi de titularii disciplinelor implicate.

Suport:

  • Pentru probleme tehnice poate fi contactată echipa administratorilor de sistem: admins@info.uaic.ro.
  • Pentru probleme administrative pot fi utilizate numărul de telefon 0232201090 sau adresa de email secretariat@info.uaic.ro.
  • Pentru probleme particulare referitoare la procesul didactic trebuie contactat fiecare titular de disciplină/responsabil de grupă.