Listele cu studenţii care beneficiază de diverse categorii de burse de studiu, burse de ajutor social şi burse de ajutor social ocazional, pot fi consultate mai jos:

BURSE DE STUDIU

Studii de licenţă

Anul I         Anul II           Anul III

Studii de master

Anul I         Anul II

BURSE DE AJUTOR SOCIAL ŞI BURSE DE AJUTOR SOCIAL OCAZIONAL

Conform hotărârii Biroului Executiv al Consiliului de Administraţie al UAIC, nr. 24A/05.09.2022, toţi beneficiarii de bursă socială şi bursă socială ocazională, au obligativitatea preluării unei tablete cu acces la internet (tabletă Vonino Magnet G50, cartelă SIM, husă protecție, card micro-SD 128GB, încărcător tip UE (RO), cablu de date), achiziţionată prin proiectul „Acces la învățământul universitar on-line pentru toți. E-educație pentru toți!„, necesare desfășurării procesului educațional.

În acest sens, rugăm studenții din lista de mai jos să se prezinte, cu carnetul de student şi cartea de identitate, la sediul Facultății de Informatică, sala C410, Etaj 2, Corp C, pentru preluarea tabletei.

Sunt exceptați studenții care au beneficiat în ultimii 5 ani de echipamente similare achiziționate din fonduri publice, inclusiv fonduri UE (ex: programul ROSE) şi cei care au primit deja o tabletă din proiectul menţionat mai sus.

Persoane de contact:
Admin. fin. Marius Cociorbei: 0232201541, birou C410
Ec. Lucian Gâdioi: 0232201549, birou C214

Burse sociale

Eventuale observaţii, contestaţii privind listele afişate se transmit PE MAIL la lacra@info.uaic.ro.

TERMEN DE CONTESTAŢII – 17.11.2022, ora 10.00.

Viramentul bursei se face IN CONT deschis la una din bancile BRD, BCR, ALPHA BANK, Banca Transilvania, ING, Reiffeisen. Studenţii care şi-au schimbat conturile trebuie comunice  URGENT la secretariat EXTRASE de cont ACTUALIZATE care sa contina Nume si Prenume, CNP, Banca şi cont. Extrasele de cont pot fi trimise scanat pe email la secretariat@info.uaic.ro sau aduse direct la secretariat.