Baza de date cu studenţi a fost transmisă către Compania de Transport Public. Obţinerea abonamentelor o puteţi face după crearea conturilor individuale de student direct pe platforma CTP Iași, acestea fiind ulterior validate în aplicația 24pay. Odată creat contul de student și autentificat apoi în aplicație, pot fi achiziționate titluri de călătorie oricând, de oriunde, în doar câteva secunde.

Cum pot fi create conturile de student?

Contul de student poate fi creat prin accesarea link-ului www.sctpiasi.ro/studenti și completarea câmpurilor disponibile, astfel:
1. este identificată instituția de învățământ din lista instituțiilor academice;
2. este introdus numărul matricol al studentului;
3. sunt introduse adresa de e-mail și o parolă; odată introdusă, adresa de e-mail nu va mai putea fi asociată cu alt număr matricol;
După apăsarea butonului ”Autentificare”, studentului i se va afișa un ”COD 24-pay”, pe care îl va folosi în aplicația „24pay” o singură dată, la înregistrarea pe platformă, în etapa ”Administrare cont student”.
După crearea contului de student, utilizatorul va putea achiziționa bilete și abonamente la preț redus în mod facil, prin scanarea unui cod QR (de pe site-ul CTP Iași, din mijlocul de transport, din stație ori din fața tonetei) sau prin introducerea în aplicație a unui cod de vehicul (afișat în fiecare mijloc de transport – exemplu 3971).

Clip de prezentare creare conturi CTP.