Pe data de marţi, 21 ianuarie 2020, între orele 14 şi 18 se organizează primul tur de alegeri pentru reprezentanţii studenţilor din consiliul facultaţii. Voturile se exprimă la parterul facultaţii, la ceas. Pentru a vota este necesar carnetul de student vizat.

Alegerile pentru senat şi eventual turul doi pentru consiliu se vor organiza pe 27 şi 28 ianuarie. (detalii în curand aici).

Din consiliul facultăţii vor face parte în total patru studenţi (2 licenţă, 1 master şi 1 doctorat).

Candidaturile depuse se găsesc aici.
update: (20 ianuarie): au fost depuse două dosare pentru reprezentanţii doctoranzilor, şi unul pentru senatul universităţii.

update2: (21 ianuarie): tot astăzi între 14 şi 18 se se vor vota la niveul facultăţii şi alegerile pentru reprezentanţii studenţilor în senatul universităţii. Pe 27 si 28 vor fi alegerile pentru senat la nivel universitar.

update3: (21 ianuarie): au fost adaugate exemple de buletine de vot aici. Veţi primi buletine listate şi stampilate la votare, .pdf-urile sunt doar pentru documentare.

update4: (21 ianuarie): au fost publicate rezultatele aici.

update5: (26 ianuarie): turul 2 pentru alegerile reprezentanţilor studenţilor în consiliul facultaţii şi turul 1 la nivel universitar pentru senat, au loc luni 27 ianuarie între orele 11:30 şi 15:30, în holul facultaţii. Buletinele de vot, candidaţii şi regulile se pot studia aici.

update6: (27 ianuarie): au fost publicate rezultatele de astăzi de la nivel de facultate, aici.

update7: (27 ianuarie): turul 2 pentru alegerile reprezentanţilor din senat au loc pe 28 ianuarie de la ora 13 la 17, în holul facultăţii.

update8: (28 ianuarie): au fost publicate rezultatele turului 2 senat (atentie: doar voturile studenţilor FII) aici. Rezultatele finale cu voturile din toată universitatea vor fi afişate aici.